NB! Work in progress - bloggen endrar seg og veks seg til smått om senn.... Takk for at du tek turen innom!

tirsdag 6. september 2011

Pitapizza

Når ein får lunsjgjestar, er det kjekt å diske opp med ein lunsjrett som er enkel å lage, med få ingrediensar og som er ei garantert smaksoppleving! Pitapizza er ein favoritt her i huset, og så synest ungane det er ekstra stas når dei får lage pizzaen sin sjølv!fredagslunsj

(beklagar den dårlege biletekvaliteten, det er eit mobilbilete…)

Dette treng du til fire personar:

Fire pitabrød, gjerne grove

Tomatsaus, heimelaga eller kjøpt

2-4 kyllingfilètar (krydre under steiking)

Raud løk

Sitronpepar

Riven ost

Ingrediensar til ein grøn salat – ta det du likar eller det du måtte ha tilgjengeleg!

Steik på 225 grader til du ser osten er smelta og gyllen (om lag 10-15 minutt)

Slik gjer du det:

Ta eit pitabrød, smør på tomatsaus - heimelaga eller kjøpt! Legg på steikt kyllingkjøtt i bitar og strimlar med raud løk. Over dette har eg litt sitronpepar - sitronen set verkeleg prikken over i`en! Topp med ost. Eg synest det er best når ein blandar ulike ostesortar. Min favoritt er riven cheddar og mozzarella. Dryss litt grasløk og flaksalt på toppen. Hugs at vi et like mykje med auga som med munnen, så det er viktig at det ser fint ut. Legg litt blanda salat og tomat rundt eit fat, slå over olivenolje og balsamicoeddik. Pizzaen legg du midt på - og vips, så har du eit fantastisk måltid som vil overraske dei fleste! Berre prøv, og legg gjerne igjen ein kommentar dersom du likar det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar