NB! Work in progress - bloggen endrar seg og veks seg til smått om senn.... Takk for at du tek turen innom!

torsdag 22. september 2011

Salat treng ikkje alltid å ligge i ei skål!

Eigentleg likar eg aller best å servere salat på store, flate fat. Det ser så delikat ut og så viser alle ingrediensane så godt. Denne gongen har eg laga salaten i salaten!

IMG_2705

Det viktigaste du treng er hjertesalat. Plukk salatblada i frå kvarandre og vask dei godt. Legg dei fint på eit rundt fat.

IMG_2706

Ta deg så ein tur i kjøleskapet og sjå kva du har. Denne gongen brukte eg paprika, raud løk, agurk og tomat (sistnemnte låg sjølvsagt ikkje i kjøleskapet!). Skjær alt i små bitar og strø dei i salatblada. Når alt var på plass risla eg over god olivenolje og balsamicoeddik. Deretter la eg på krutongar rista i olje og kvitløk.

IMG_2716

Denne gongen vart salaten servert i lag med pastasløyfer frå Olivier & Co og chilimarinert kyllingfilèt.

IMG_2719

Dommen frå den kritiske juryen var heilt klar; det var supergøy å ete slik salat til middagen! Dei likte å plukke seg eit salatblad med godsaker og legge på fatet. Litt ekstra balsamico på tallerkenen til å dyppe godsakene i er obligatorisk!

Det skal vere gøy å lage middag og tilbehør til middag. Å lage denne salaten som tilbehør tek lite tid og er utruleg godt. Du brukar sjølvsagt det du har tilgjengeleg og det du likar godt.

Har du ein salatfavoritt???

4 kommentarer:

  1. Ein praktisk måte å lage til ein salat på spør du meg. Den skal eg prøve:-))

    SvarSlett
  2. HALLO; Trenger du et lån?
    Vi tilbyr lån til enkeltpersoner: personlig lån til konsum, boliglån, kredittinnløsning, gjeldsinnløsning (For å samle all gjeld på en kreditt), forretningslån og også et lån for å kjøpe en bil.

    Trenger du et lån for å finansiere prosjektet ditt?
    Vi kan støtte deg med et lån for å gjennomføre prosjektene dine, for eksempel: bygging av hus, kontorer, gårder, og også finansiere reiseprosjekter, ditt selskap eller et prosjekt som du trenger ekstern finansiering.

    Trenger du et investeringsfond?
    Vi kan investere i de store prosjektene dine. Dette er forbeholdt selskaper som søker investorer for å finansiere forskningsprosjekter, eiendomsprosjekter, overtakelser og andre forretningsbehov.

    VELG DE BESTE LÅN-alternativene NÅ !!! For mer informasjon om tjenestene våre, kontakt oss via denne e-postadressen: novaglobalfinances@gmail.com

    Hva vi tilbyr;
    Vi tilbyr alle slags lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, gjeldskonsolidering og mange andre til en veldig rimelig pris.

    NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES er datterselskapet til et av de sterkeste finanskonsernene i Europa og over hele verden med en stor kapital. NOVA GLOBAL FINANSIELLE TJENESTER forfølger en strategi for å være til stede der vekst blir funnet, koble kunder til mulighetene det skaper, hjelpe bedrifter med å vokse, økonomier til å trives og enkeltpersoner til å realisere sine ambisjoner.

    Send en låneforespørsel nå !!!
    Navn: Camilla Karlsen (lånesenterbetjent)
    Kontakt mail: novaglobalfinances@gmail.com

    SvarSlett


  3. Rett og slett for et personlig lån?
    Lån til forbedringer av ditt hjem
    Huslån,
    Gjeldskonsolideringslån,
    Kommersielt lån,
    Utdanningslån,
    Billån,
    Lån for eiendeler.
    Ring eller legg til oss på What'sApp: + 1917-231-9940
    E-post: lawsonsmithloan24@gmail.com

    SvarSlett
  4. Kjære lånesøkere

    Har du økonomiske vanskeligheter? Vil du starte din egen bedrift? Dette låneselskapet ble etablert som en menneskerettighetsorganisasjon over hele verden med det eneste formål å hjelpe de fattige og økonomisk nødlidende. Hvis du ønsker å søke om lån, vennligst kontakt dem ved å bruke detaljene nedenfor: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Navn:
    Nødvendig lånebeløp:
    Lånets varighet:
    Mobilnummer:

    Takk og Gud velsigne
    Ingrid

    SvarSlett